Driestroom

BiSonder is een franchise onderneming vanuit Driestroom.
 
Driestroom levert een bijdrage aan het alledaagse geluk van anderen. Dat is de missie van Driestroom, iets waar de hele organisatie voor gaat. Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje. Aandacht voor een ander.
Aandacht geven is eigenlijk niets anders dan stilstaan bij iets of iemand. Het mooie van stilstaan bij een ander is dat het veel in beweging zet. Dat weten de medewerkers van Driestroom, want zij zetten elke dag veel in beweging. Voor de cliënt en voor ouders en verzorgers.

Driestroom realiseert deze missie vanuit een aantal kernwaarden. Dat zijn overtuigingen die de medewerkers meenemen in hun werk. Elke dag opnieuw.

Driestroom heeft vier kernwaarden:

  • Groots in het klein, want onze persoonlijke benadering verandert vele levens
  • Groots in contact, want we luisteren naar wat je zegt en we zien wat je bedoelt
  • Bevlogen, want voor jou zetten we graag een stapje extra
  • Eigenzinnig, want we denken áltijd in mogelijkheden

Van loketmedewerkster tot receptioniste, van begeleider tot logopediste; iedereen binnen Driestroom zet zich in om jou wat alledaags geluk te bezorgen. Dat vinden wij namelijk heel normaal.

Klik hier voor meer informatie over Driestroom.

 

Bisonder gebruikt geen cookies op deze website. Lees meer.

Bisonder gebruikt geen cookies op deze website. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid. Klik daarvoor op "Accepteren". Lees voor meer informatie ons Privacybeleid: http://www.bisonder.eu/privacybeleid/.

Sluiten