Wat maakt ons BiSonder

Wat ons vooral zo bijzonder maakt is dat wij de leukste kadowinkel van Wijchen combineren met een ontspannen en huiselijke omgeving voor het nuttigen van koffie en thee. Een plek waar je elkaar kunt ontmoeten.

Bij BiSonder is bijna alles wat je ziet te koop! Al onze spullen hebben hun eigen verhaal. In een huiselijke, gemoedelijke sfeer kun je op je gemak rondkijken. Wij hebben een grote diversiteit aan kado artikelen en woonaccessoires. Er is hier voor elk wat wils.

Een greep uit ons assortiment: kopjes, handdoeken, kaarsen, sieraden, diverse regionale boeken, kleurboeken (ook voor volwassenen), schilderijen, speelgoed. Te veel BiSondere artikelen om op te noemen. En veelal handgemaakt.

Naast onze maatschappelijke kadowinkel hebben wij de gezelligste horeca van Wijchen. Hier kan je terecht voor diverse soorten koffie en thee. Waaronder thee van het Bloesem theehuis. Kom het proeven! Deze producten zijn ook als kado te koop. Leuk om te geven. En wat dacht u van onze overheerlijke Droom appeltaart.

Ook voor de lunch kunt u bij ons terecht. Wij hebben diverse belegde broodjes, waarvan het ‘broodje zalm’ zeker een aanrader is. Wij bieden kwaliteit in een lunchroom met een  huiselijke ambiance! Geen tijd om even op adem te komen? Dan zijn onze Broodjes en Koffie to go natuurlijk een prima oplossing.

Als het voorjaar aanbreekt kun je bij BiSonder ook buiten genieten van ons aanbod. Wij hebben namelijk een heerlijk met zonovergoten terras.

 

Nieuwsgierig? Kom een kijkje nemen.
BiSonder is gevestigd aan de Touwslagersbaan in het centrum van Wijchen.

 

Bisonder gebruikt geen cookies op deze website. Lees meer.

Bisonder gebruikt geen cookies op deze website. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid. Klik daarvoor op "Accepteren". Lees voor meer informatie ons Privacybeleid: http://www.bisonder.eu/privacybeleid/.

Sluiten